2024.01.04.TomiSpark

Ezzel készíts pirítóst, ha rajongsz az Xbox konzolokért

A Microsoft konzoljainak rajongói valószínűleg értékelni tudnák, ha olyan kenyérpirítóval rendelkeznének, ami szinte megszólalásig hasonlít az Xbox Seres S-re, egyúttal Xbox-logókat látnának viszont a kellően megbarnult pirítósokon. Aki esetleg kellemesen érezné magát ettől, az most 40 dollárért szerezheti be ehhez a szóban forgó eszközt.

Érdekes dolgot tett közzé a Wario64 nevű felhasználó az X-en. A posztot a Neowin szúrta ki, miszerint több kiskereskedőnél, így például a Walmartnál is megkapható jelenleg 39,99 dollárért a Xbox Series S konzolt ábrázoló kenyérpirító. Ilyesmit egyébként láthattunk már korábban is, hiszen 2021-ben megjelent egy Xbox Series X mini hűtőszekrény, melynek mintája és dizájnja erősen emlékeztetett a játékkonzolra.

Fotók: Walmart

Most egy kenyérpirítóval gazdagodhat azon játékosok gyűjteménye, akik szeretik az Xboxot. A portál cikke szerint az Xbox Series S konyhai változata hat különböző fokozattal rendelkezik, külön visszaszámláló órán láthatjuk, meddig sülnek még a kenyérszeletek, de többek között kiolvasztási és törlési funkciót is kapott, illetőleg az automatikus hőmérséklet-szabályozás és a könnyű tisztítás érdekében kivehető morzsatálca szintén említésre méltó.

Ezeknél is menőbb azonban az Xbox-logó, amit minden egyes pirítóson láthatunk majd, miután befejeződött a sütés. A kenyérpirító 15 hüvelyk széles és alig 8 hüvelyk magas, a képek alapján pedig valószínűleg sokan kedvet kaphatnak majd a vásárláshoz.

Bár eddig ezzel együtt még csak két ilyen jellegű termék került a boltokba, nem lennénk meglepődve, ha további berendezések készülnének, magukon hordozva az Xboxok dizájnját.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram