2022.05.27.TomiSpark

Ezt a telefonos játékot imádják most a legtöbben

Időnként készülnek kimutatások arról, hogy mely játékokat töltik le a legtöbben a telefonjukra, ezúttal pedig a SensorTower piackutató cégnek köszönhetően kaptunk egy izgalmas listát.

Összesített, valamint operációs rendszerekhez igazított listát is találhatunk a cég oldalán, melyen nemrégiben tették közzé az áprilisi eredményeket. Ennek alapján 2022 tavaszán két játék dominált, a Garena Free Fire, valamint a Subway Surfers.

Utóbbi vitte többre, mivel összesítésben is az első helyen zárt, de az App Store adatai alapján az Apple felhasználói is nagyon kedvelték a programot. Ennek lényege, hogy a főszerepben lévő karaktereknek kell segíteni elmenekülni úgy, hogy a lehető legügyesebben és leggyorsabban kell kikerülni a különböző akadályokat a pályaudvarokon.

A játékot a legutóbbi statisztika alapján majdnem 27 millió alkalommal telepítették, és a Google Play letöltések között is a második helyet foglalta el, vagyis továbbra sem csökken a népszerűsége. A Subway Surfers még 2012-ben jött létre, azóta pedig fokozatosan nőtt a népszerűsége.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram