2022.03.09.TomiSpark

Ezeket a versenyjátékokat várjuk márciusban

Tovább folytatódik sorozatunk, melyben az adott hónap legjobb versenyzős játékaira igyekszünk felhívni a figyelmet. A tavasz közeledtével igazán népszerű címek kerülnek kiadásra.

Gran Turismo 7:

Hosszú időt kellett várnia a rajongóknak a sorozat hetedik epizódjára. A legutóbbi még 2013-ban jelent meg, amit a PlayStation 3-ra adtak ki. A PS4 kevéssel ezután jelent meg, így természetesen azokról sem feledkeztek meg, akik a frissebb konzolra ruháztak be akkor. Számukra jelent meg különkiadásként a Gran Turismo Sport, de az a verzió inkább a többjátékos módra összpontosított. A GT7 azonban visszatér a hagyományokhoz, és igyekszik az autók gyűjtésére és fejlesztésére helyezni a hangsúlyt.

A látvány első osztályú lett, amit már a trailerekből is látni lehetett, de a valós megjelenés után sem csalódtunk. A játékot végül március 4-én adták ki, és a PS4, PS4 Pro, valamint a PS5 konzolon is könnyedén elfut.

Monster Energy Supercross 5:

Március 17-én várható a Milestone fejlesztése, amely az AMA Supercross széria hivatalos játéka. A legújabb rész a 2021-es szezont dolgozza fel, mely az amerikai bajnokság 48. idénye volt. Az idén tavasszal érkező epizód az eddigi legjobbnak ígérkezik, melyben egy egy továbbfejlesztett pályaszerkesztőre, egy megújult karrier módra, és egy új "Rider Shape System" rendszerre lehet számolni. Utóbbi a versenyző teljesítményét befolyásolja egyes esések vagy sérülések után, de a Future Academy nevű oktatómódra is érdemes lesz figyelni. A játék az Xbox Series X és S konzolokon fut majd.

Chocobo GP:

A Nintendo Switch szerelmesei is kapnak valamit ebben a hónapban. A platformon már jó ideje a Mario Kart 8: Deluxe az egyik legnagyobb sláger, ám hamarosan új kihívó érkezik. A Chocobo GP a korábban még PlayStation eszközökön futó Chocobo Racing folytatásaként jelenik majd meg március 10-én, a játék pedig a Final Fantasy-univerzumban játszódik, melynek karakterei között a Chocobók, a Moogle-k és Summon Creatures karakterek egyaránt szerepelnek. Mindegyikük különleges képességgel bír, így a színes grafikával és az őrült fegyverekkel egy szórakoztató családi gokartversenyt várhatunk.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram