2022.02.04.TomiSpark

Ezeket a versenyjátékokat várjuk februárban

Folytatódik az év első hónapjában megkezdett sorozatunk, hiszen a tél vége felé haladva is lesz mire figyelni. Mutatjuk mire készülhetünk a következő hetekben.

GRID Legends

A játékot a Codemasters fejlesztette és az Electronic Arts adja ki, az érkezése pedig február 25-ére várható. A Legends a franchise ötödik része lesz, a támogatott platformjai pedig a Windows, a PS4, a PS5, az Xbox One és Xbox Series X/S lesznek. Nagyjából 130 pálya válik majd elérhető, köztük olyan valós helyszínek, mint Brands Hatch, az Indianapolis Motor Speedway, a Suzuka International Racing Course és a Mount Panorama Circuit, de természetesen a nagyobb városok utcái is megtalálhatóak lesznek.

A 2019-es reboot nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, szóval sokan reménykednek abban, hogy az új verzió az intenzív, akciódús versenyzésre helyezi a hangsúlyt. Az akciót egy vadonatúj sztorimód fogja keretbe foglalni, amelyben fiktív versenyzők és élőszereplős vágott jelenetek szerepelnek majd, a pályák mellett pedig a járművek választéka is elég szélesnek ígérkezik.

Assetto Corsa Competizione:

Az ACC folytatása egy nappal előzi meg a GRID premierjét és ez talán még izgalmasabbnak ígérkezik. Többek között a GT World Challenge sorozat minden autójával és pályájával rendelkező játék a 2019-es PC-s megjelenést követően 2020-ban került át PS4-re és Xbox One-ra. Sajnos a konzolverziók problémákkal küzdöttek, mivel az egyre idősebb hardverek már kissé nehezen birkóztak meg, a teljesítményigénnyel.

Ami viszont jó hír, hogy PlayStation 5-ön és Xbox Series-en, frissített 4K felbontással, 60 FPS-sel és cross-save támogatással jelenik majd meg. Utóbbit még a tavalyi Gamescomon jelentették be, azóta pedig sokan várják már, hogy kipróbálhassák, mert vélhetőleg a Kunos Simulazioni ismét nagyot alkotott.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram