2022.01.16.TomiSpark

Ezeket a versenyjátékokat várjuk januárban

Az idei évben sem maradunk új címek nélkül a versenyjátékok kategóriájában. Ennek egy része már az év első hónapjában megjelenik, mi pedig mutatjuk mire érdemes figyelni a következő hetekben.

Gravity Chase:

Bár a Velocity G nem egy klasszikus autós játék, attól még kifejezetten szórakoztató volt. A január 21-én érkező kiadás ennek lesz a folytatása, melyet az elődhöz hasonlóan szintén a Repixel8 fejlesztett. A játék az Xbox mellett PC-n is fut majd és ez érkezik meg 2022-ben a legkorábban. Az inspirációt valószínűleg a 90-es években kiadott F-Zero inspirálta, ahol futurisztikus környezetben versenyezhettek a játékosok különleges járművekkel. A koncepció itt is ugyanaz, a mostani kiadás pedig a korábbinál is ütősebb lehet.

Circuit Superstars:

A PlayStation és a Nintendo felhasználói örülhetnek majd leginkább az alábbi játéknak, melyből új verzió nem érkezik ugyan, az idei esztendőtől viszont újabb platformokon válik elérhetővé. A 2021-es megjelenés során még csak PC-n és Xbox One konzolokon lehetett élvezni, január 27-től viszont a PS4 és a PS5 játékosaival bővül a kör, az év második negyedévében pedig a Nintendo Switchre is megérkezik. Noha a látványvilág egy rajzfilmre emlékeztet, az autók irányítása bizony gyakorlást kíván. A brand akkor vált igazán népszerűvé, amikor igazán neves autóversenyzők próbáltak meg bizonyítani a Top Geat virtuális pályáján. Abszolút jó móka, így időtöltésnek mindenképpen kiváló.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram