2021.09.24.admin-fazis

Ez történik a Realme háza táján

A Realme nem egy népszerű márka Magyarországon, ám ettől függetlenül a világban sikert
sikerre halmoznak. Ebben a cikkben elolvashatod, hogy pontosan mi is történt velük mostanában .

Indiában is megjelenik a Realme TechLife légtisztító

Szeptember mozgalmas hónap volt a Realme számára Indiában, mióta a vállalat piacra dobta a Realme 8i, 8s 5G, C25Y, Realme Pad és néhány Bluetooth hangszórót az országban. A márka az elmúlt napokban is rendezett egy rendezvényt Indiában, ahol bemutatta a Realme Band 2-t, a Narzo 50A-t, a Narzo 50i-t és a Smart TV Neo 32 "-t.

A Realme azonban még nem végzett, egy újabb bemutató következik a jövő héten, ami szintén Ázsia egyik legnagyobb piacához szól. Egy megbízható forrás szerint a Realme a jövő héten Indiában elindítja a Realme TechLife légtisztítót, amely már elérhető a Fülöp-szigeteken és Indonéziában is.

Míg a tisztító indiai árazása ismeretlen, kevés képből kiderül, hogy milyen ára van a HEPA szűrőnek Indiában, amely külön megvásárolható lesz. Ez azért van így, mert a Realme azt javasolja, hogy cseréljük ki 4-6 havonta a szűrőt a tisztító optimális teljesítménye érdekében.

A tisztítószer kiskereskedelmi dobozán található címke azt jelzi, hogy a szűrő fehér színű lesz, és tervezetten 20 dollár értékben fogják Indiában árulni. A tényleges eladási ár azonban valószínűleg alacsonyabb lesz.

A készülékhez háromlépcsős szűrőrendszer tartozik, és a hirdetés szerint eltávolítja a levegőből a 0,3 mikronos részecskék 99,95% -át és a PM2,5 szennyeződést.

A légtisztító öt üzemmóddal és valós idejű levegőminőség-jelzővel rendelkezik, a fény színe pedig a levegő minőségétől függően változik. A tisztító egy időzítő funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy két, négy vagy nyolc óra használat után automatikusan kikapcsolja.

Emellett a Realme várhatóan hamarosan bejelenti 4K Google TV Stick -jét is Indiában, de a cég még nem árulta el a megjelenési dátumát.

Hiba a rendszerben: megint sikerült szivárogtatni a Narzo 50A-ról

Egy csomó szivárogtatás és pletyka után végre megtörtént a Realme Narzo 50A bemutatója. Előtte azonban valaki, akinek birtokában volt egy Narzo 50A, úgy döntött, hogy engedélyezi a telefonon a Geekbench futtatását, ami azt eredményezte, hogy a specifikációi mostantól a benchmarking alkalmazás online adatbázisának részét képezik. Ha kíváncsi, a Geekbench 5.4.1-ben 387 egymagos pontszámot és 1364 többmagos pontszámot ért el.

A Narzo 50A-t a MediaTek MT6769V/CZ hajtja, amely jobban ismert Helio G85 néven. A tesztelt modell 4 GB RAM -ot tartalmaz, bár több memóriával rendelkező változatokat is kínálhatnak.

Nem meglepő, hogy a telefonon Android 11 fog futni, a Realme UI 2.0 felül. A korábban kiszivárgott információk szerint a Realme Narzo 50A 6,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, vízcsepp-bevágással, 6000 mAh akkumulátorral és hármas hátsó kamerarendszerrel (50 MP fő, 2 MP mélység, 2 MP makró).

Szeretnél még több hírt olvasni telefon megjelenésekről, és egyéb technológiai újításokról? Ez esetben látogass el blogunkra, ahol több cikket is olvashatsz ebben a témakörben.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram