2023.01.16.TomiSpark

Ez lehet a Vodafone új neve Magyarországon

Januárban hivatalosan is megerősítést nyert, amire egy ideje már számítani lehetett, vagyis hamarosan új tulajdonosa lesz a Vodafone Magyarországnak, ez pedig azzal együtt jár, hogy a szolgáltató neve is megváltozik. Néhány magyar sajtóorgánum már azt is tudni véli, mire keresztelik át a céget.

Már tavaly nyílt titok volt, hogy a 4iG Nyrt. a magyar állam közreműködésével veheti meg a Vodafone Europe BV magyarországi vállalatát, néhány napja pedig hivatalossá vált, hogy ennek eredményeképpen az informatikai cég leányvállalataként működő Antenna Hungária Zrt. 51 százalékos, míg a Magyar Állam képviseletében eljáró Corvinus Zrt. 49 százalékos közvetett tulajdonnal rendelkezhet a felvásárlás után.

A 4iG részéről nemrégiben azt is közölték, hogy a 660 milliárd forintos tranzakció lebonyolítása után a név is megváltozik majd egy hosszabb és átfogó folyamat részeként. Erről a HVG számolt be január 16-án, a portál pedig a 444.hu cikkére hivatkozva írta meg, hogy a Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. a jövőben One néven folytathatja tovább.

Erről az alábbi fotón látható domain is árulkodik, amit a 4iG november 18-án módosított, de más erre utaló jel is van, amiből könnyedén összerakható a kép.

Fotó: HVG

A vállalat ugyanis Albániában One Telecommunications néven már működtet egy szolgáltatót, de Montenegróban is van egy One nevű mobilszolgáltatójuk, miután 2021 végén megvették a Telenor Podgoricát, valamint arról sem szabad megfeledkezni, hogy már létezik a Vodafone One.

Utóbbi egy meglévő csomagjuk elnevezése, de ezáltal talán az előfizetők számára sem lesz annyira szokatlan az új név.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram