2022.12.12.TomiSpark

Eszméletlen játékszéket mutatott be a Cooler Master

Az ünnepek közeledtével valószínűleg jó néhány gamer listája bővült, habár biztosan nem kapják meg az idei karácsonyra. Az Orb X névre hallgató fotel látványos külsővel és szokatlanul nagy méretekkel lett megáldva, ami valószínűleg sokakat megragad majd, de az áráról és a forgalmazásáról egyelőre szinte semmit sem árultak el.

Tekintélyt parancsoló küllemmel érkezett meg a Cooler Master újdonsága, amivel szó szoros értelmében sikerült nagyot dobniuk. Az Orb X nem simán egy gamer-termék, hanem egy olyan, szinte minden fontos igényt kielégítő szék, ami a leírások egy játékosokra szabott kuckónak készült, amiből aligha akarnak majd kiszállni a leendő vásárlók.

Fotók: Cooler Master

Az alkalmatosság nem teljesen zárt, hiszen előröl nyitott maradt, de miután a felhasználó elfoglalta helyét, egy motorosan működtetett kupola ereszkedik le a feje felé, hogy segítsen minimalizálni a zavaró tényezőket, miközben az asztal is a helyére fordul, és a képernyő pont a szem elé helyezkedik a kívánt távolságban.

A trónnak is beillő termék egyébként valójában egy gamer-széket, egy monitortartót, egy asztalt, illetőleg egy számítógépházat foglal magában a cég sajtóközleménye alapján. A látvány érdekében RGB LED-ek kerültek a szélére, amit a MasterPlus+ szoftveren keresztül lehet irányítani, de a világítás az adott játékhoz is igyekszik alkalmazkodni.

Belül a kényelemre természetesen a lehető legjobban odafigyeltek, ezért a dönthető gamer szék mellett helyet kaptak még a kartámaszok, a lábtartó, továbbá fejtámla és deréktámasz is került bele. A kialakításának köszönhetően egyébként ránézésre akár munkára is alkalmas lehet, főként az ergonomikus szék révén, miközben a kartámaszoknál különböző kezelőszerveket helyeztek el, illetve bővíthető is a szettünk, ha szükségesnek éreznénk.

Egy USB hub, két darab szélessávú hangszóró, két magas hangszóró és még egy 127 milliméteres átmérőjű mélynyomó is elfért benne, de ezek után talán nem csoda, hogy jelentős méretekkel rendelkezik az egész egység. A Cooler Master Orb X a gyári adatok szerint 188 cm hosszú, 180 cm széles és 209 cm magas, szóval egy átlagos szobába nem valószínű, hogy beférne a többi bútor mellé.

Egyértelműen külön helyet igényel, ám ez nem valószínű, hogy gondot jelent majd azoknak, akik ennek a megvásárlására vállalkoznak, azt viszont még nem tudni, hogy mennyit kell majd kifizetni érte, sem azt, mikor kerülhet gyártásba. A cég részéről eddig egy dolog biztos, a várólistára már lehetséges a feliratkozás.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram