2022.08.22.TomiSpark

Erre számíthatunk ősszel az Apple-től

Ha jön az ősz, akkor bizony bejelentések várhatók, az almás cég részéről pedig a hírek alapján több izgalmas újdonságra is számíthatunk, szeptemberben és októberben egyaránt.

Akár néhány héten belül leleplezhetik az iPhone 14 szériát, valamint a legújabb Apple Watch órákat, míg bő egy hónap múlva már valószínűleg azt is tudni fogjuk, hogy a vállalat mit alkotott a tabletek, valamint a laptopok terén.

Erről nemrégiben a Bloomberg újságírója, Mark Gurman számolt be, aki általában elég jól értesült, amennyiben az Apple termékeiről van szó. A szakíró által nyilvánosságra hozott információk szerint a friss telefonok szeptember 7-én mutatkozhatnak be, de talán nem túl merész vállalkozás ilyet állítani, miután a cég szinte mindig az ősz elején mutatta meg a legfrissebb mobiljait.

Ezúttal négy új iPhone érkezésére lehet számítani, valamint az Apple Watch Series 8 eszközökre is, melyekből Gurman szerint egy SE, valamint egy erősebb Pro kiadást láthatunk majd. A napokban arról is beszámolt, hogy vélhetőleg októberben is lesz mire figyelni, mivel jöhet az új iPad Pro, egy 11, és egy 12,9 hüvelykes mini LED-kijelzős verzióban, MagSafe-töltéssel, de ezen kívül is számítani lehet pár különlegességre.

Fotó: Apple

Amennyiben hinni lehet az információknak, akkor az októberi eseményen az USB-C-csatlakozóval rendelkező 10. generációs iPad, a macOS Ventura, és az iPadOS 16 operációs rendszerek, továbbá az M2-chipes Mac Mini, vagy MacBook Pro, esetleg egy Mac Pro is bemutatkozhat.

Ugyan a Bloomberg és Gurman részéről az ilyesfajta hírek többsége helytálló szokott lenni, azt fontos leszögezni, hogy megerősítés még egyik infóval kapcsolatban sem történt, így őszig mindent érdemes fenntartásokkal kezelni.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram