2021.08.19.admin-fazis

Erőteljes hangzás és zajcsökkentéses füles: bemutatjuk a OnePlus Buds Pro vezeték nélküli fülest!

A OnePlus vállalat tájékán mostanában több mozgás is van. Hiszen rengeteg új modellt bocsátanak a nyilvánosság elé, melyek minden eddigi fejlesztéseiket felülmúlják. Ilyen termék a OnePlus Buds Pro vezeték nélküli füles is, amit a vállalat piacvezető vezeték nélküli fülesként hirdet, jogosan. Hiszen olyan új technológiákat alkalmaztak az előállításánál, amire még nem volt példa a piacon. Igaz, az ára is megvan a technológiai újításoknak. Ebben a cikkben minden infót megtudhatsz fülesről, ami jelenleg a rendelkezésünkre áll.

Adaptív zajcsökkentés a tökéletes zenehallgatási élményérért

A OnePlus július 22 -én mutatja be a Nord 2 5G okostelefont, és ezzel párhuzamosan a vállalat bemutatja az új vezetéknélküli fülhallgatóját is, OnePlus Buds Pro néven. A füles több újabb fejlesztés eredménye, amik a OnePlus kutatás-fejlesztési vezetőjétől, Kinder Liu-tól származnak.

A szakember elmondta, hogy a Buds Pro adaptív zajcsökkentéssel rendelkezik, és három mikrofont használ a külső zajok figyelésére, hogy ezután intelligens zajszűrő frekvenciák segítségével kiszűrjék azokat.

Ezzel automatikusan csökkenti a zajszintet 15-40 között decibellel. A OnePlus Buds Pro külseje hasonlít az Apple Airpods Pro-ra, kialakítása matt és fényes felületek kombinációjából tevődik össze.

Liu elmondása szerint, a OnePlus egy nem vezetőképes, vákuum fémezési technológiát alkalmazott a füles kialakításához. Ez a megoldás lehetővé tette, hogy a műanyagból készült füles felülete fémes hatást érjen el.

Na de meddig is bírja a füles?

Liu nem nyilatkozott a OnePlus Buds Pro töltőtok akkumulátorának a méretéről. Viszont az elhangzott, hogy a fülhallgató és a töltőtokja együtt akár 28 órányi tartósságot is kínál adaptív zajszűréssel, és 38 órát anélkül.

A Buds Pro töltőtokja USB-C porttal rendelkezik, és támogatja a Warp Charge technológiát, amely lehetővé teszi, hogy 10 perces élettartalmot kapjon 10 perces töltéssel. A füles fejlesztéseinek köszönhetően bármilyen adaptert vagy kábelt lehet használni ehhez a töltési sebesség eléréséhez.

Lehetőségünk van vezetéknélküli eszközökkel is tölteni a fülhallgatót

Lehetőség van arra is, hogy a Buds Pro tokját vezeték nélkül tudjuk tölteni. Ráadásul ezt bármilyen Qi vezeték nélküli töltővel megtehetjük, viszont azt érdemes figyelembe venni, hogy 2 W gyorsasággal fog töltődni - a vezetékes töltés 10 W-os teljesítményével ellentétben. A cég a Buds Pro fülhallgató piacvezető fülhallgatóként hirdeti, és fekete matt színben kerülnek forgalomba.

Ráadásul a OnePlus bevezetett egy okos frissítést legújabb telefonjaira. Ugyanis a vállalat elkezdte bevezetni a OnePlus 8-ra és 8 Pro-ra a 11.0.8.8 frissítését, amely támogatja a vezetéknélküli fülesek működését. Vannak más fejlesztések is, beleértve a portré mód optimalizálása az szelfi kamerán, de a frissítés ezen részét találtuk a legokosabb húzásnak a cég részéről.

150 euróba fog fájni a vezetéknélküli fülhallgató

A OnePlus Buds Pro Európában augusztus 25.-től kerül forgalomba 150 euróért, míg az Egyesült Államokban és Kanadában a vásárlóknak szeptember 1.-ig kell várniuk, és 150 dollárt kell fizetniük. Az indiai piacon az ára és elérhetősége egy későbbi időpontban derül ki.

Inkább egy alternatív megoldás mellett döntenél? Nyugodtan nézz körbe fejhallgató kínálatunkban, és válaszd ki a neked legszimpatikusabb modellt!

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram