2022.06.16.TomiSpark

Erősebb akkumulátorok érkeznek a Lime eszközeibe

A közösségi közlekedés jól ismert márkája már világszerte sok helyen feltűnik, többek között Magyarországon is, a cég pedig fontos fejlesztésről számolt be nemrégiben. Jelentősen nagyobb kapacitású akku érkezhet hamarosan a járműveikbe.

Az elektromos kerékpárok, és a rollerek hatótávjának növelésén fáradozik a Lime. Az Engadget hírei szerint a vállalat már megkezdte egy új cserélhető akkumulátor bevezetését, igaz ezek egyelőre még csak az Egyesült Államokban, és Franciaországban jelennek majd meg.

Mielőtt szélesebb körben bevezetnék az újdonságot, Párizsban, és Long Beachen próbálhatják majd ki a felhasználók az új akkumulátort, mely meglévő Gen4 és Citra nevű elektromos kerékpárjaikkal, valamint rollereikkel is kompatibilis lesz. Mindez azt jelenti, hogy az új egységek elterjesztéséhez nem szükséges a járműpark lecserélése.

A Lime szerint több előnye is lesz ennek a frissítésnek, egyrészt nagyobb lesz a hatótáv, tehát kevesebb alkalommal lesz szükség a töltésre, másrészt ebből következően kevesebb energiát fogyasztunk, és a töltőautóknak sem kell majd annyi üzemanyagot elhasználni a flotta fenntartásához.

Az új akku bevezetése a lehető legjobbkor érkezik, hiszen az üzemanyagárak az egekben vannak, így mindenki igyekszik más, fenntarthatóbb, és olcsóbb alternatívát keresni a közlekedéshez, vagy a szállításhoz.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram