2022.10.16.TomiSpark

Erős felszereltséggel jön az AOC Agon legújabb egere

Alapvetően e-sporthoz tervezték AGM600-at, ami a benne lévő dolgok ellenére, meglepően könnyű lett.

Látványos formával jelentkezett az AOC Agon, legújabb eszközük ugyanis egy vérbeli gamereknek szánt termék, ami sokakat elgondolkodtathat a vásárláson. A cégnél főleg azokat célozták meg, akik komoly igénybevételnek teszik ki az egerüket, így nem véletlen, hogy a bemutató során a e-sportot említették főbb piacként.

Az AGM600 egy vezetékes egér lett, ami alapvetően jobbkezeseknek lesz majd hasznos. Belül egy Pixart PW3389-es érzékelő dolgozik, a szenzornak 16000 DPI a maximális felbontása, emellett 50 g gyorsulást, 400 hüvelyk/másodperc követési pontosságot és 1000Hz-es mintavételezési frekvenciát kínál, miközben a gyártó szerint a gombokat akár 80 millió kattintást is gond nélkül kibírnak.

A további tartósság érdekében fém görgőket helyeztek el rajta, de egy matt UV-bevonatú védőréteget is kapott, ami a Notebookcheck információi szerint igazán kellemes tapintást adhat a felhasználóknak, ráadásul a felülete a bőrhöz is kíméletes lesz.

Fotók: AOC

A gombokból összesen tíz darab került rá, és mindegyik külön programozható az igényeink szerint, akár az egér érzékenységét is beállíthatjuk, a hangerőt is módosíthatjuk, de a portál hírei szerint pedig még a lövésekhez is készült egy külön gomb. Természetesen a gamereknek gyártott eszközökből elmaradhatatlan RGB LED világítás sem hiányzik, amit ebben az esetben a Light FX RGB LED technológia biztosít.

Ami érdekes, hogy a fentebb felsoroltak ellenére, mindössze 115 grammot nyom az egér, igaz ez az érték a hozzátartozó kábel nélkül értendő, ami 1,8 méter hosszú. Az AGM600 ára valószínűleg 55 euró körül lesz majd.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram