2022.08.09.TomiSpark

Érkezik az Xbox Game Pass családi csomagja

Két ország felhasználói az Insider nevű tagság megvásárlásával már tesztelhetik a családi megosztást, ami akár már idén megjelenhet globálisan a hírek alapján.

Ahogyan arról több helyen is pletykáltak, az Xbox már egy ideje készül egy megosztásos csomaggal, ám eddig konkrétumokat nem lehetett tudni. Nemrégiben azonban a platform blogján hivatalosan is bejelentették, hogy Írországban, és Kolumbiában már elérhetővé tették az új Game Pass rendszert, amiben egy érdekes frissítés fedezhető fel.

Az újdonság lényege, hogy a barátokkal, és családtagokkal is megoszthatjuk a Game Pass Ultimate előnyeit. A leírás szerint ehhez jelenleg rendelkezni kell egy Xbox Game Pass - Insider Preview tagsággal, valamint a hozzáadott felhasználóknak is a tesztelésre kiválasztott országokban kell tartózkodniuk.

Fotó: Xbox

Ami szintén fontos, hogy így az előfizetés is drágább lesz, ezért a tagságból hátralévő idő is csökkenni fog, vagy ahogyan az Xbox oldalán fogalmaztak, a régi tagság pénzbeli értéke alapján váltanak az új csomagban töltött időre. Mindez nagyjából annyit jelent, hogy ha valaki korábban egy hónapra fizetett elő, akkor a tesztidőszakban 18 napra csökken ez az idő, cserébe viszont egyszerre öten is kihasználhatják az előnyöket, ráadásul, ha mindenki megfizeti a saját részét, akkor olcsóbbá is válik a szolgáltatás.

Arról egyelőre nincs még információ, hogy a Netflix megoldásához hasonló megosztási rendszert meddig tesztelik, vagy hogy mikor lesz elérhető mindenki más számára.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram