2022.05.02.TomiSpark

Érkezik a Telegram Prémium funkciója

Egy előfizetéses szolgáltatással bővül az ismert üzenetküldő alkalmazás, amely többek között egy nagyobb matrica és emoji készletet tartalmazhat.

Egy újabb módját tesztelik a népszerű applikációnak, hogy a fejlesztők nagyobb bevételre tehessenek szert. A Telegram iOS-alkalmazásának béta tesztelői nemrégiben észrevehettek egy újdonságot, amivel több matricához és hangulatjelhez juthatnak a felhasználók. Utóbbit majd a Telegram Premium előfizetéssel feloldani, ám ez egyelőre hivatalosan még nem létezik. Ennek jövőbeli érkezését sem erősítették meg hivatalosan, noha ezzel kapcsolatban a The Verge szeretett volna többet is megtudni, így csak a tesztelők jelentéseire támaszkodhatunk.

Jelenleg a Telegram TestFlight buildjeihez és a Test Serverhez hozzáférő felhasználók képesek egymásnak robbanó szív, és repülő szellem reakciókat küldeni, vagy egy olyan matricát, amelyben egy sárga kacsa egyszerűen elviselhetetlenül szomorú, de több más új dolog is felfedezhető a friss készletben. A hírek alapján kezdetben még az üzenetek címzettjeinek is előfizetésre lesz szükségük ahhoz, hogy megkapják ezeket a emojikat, vagy matricákat, de értelemszerűen egyelőre még semmit sem lehet készpénznek venni.

Arról már korábban is szó esett, hogy az alkalmazás fizetőssé válhat, amit az alapító, Pavel Durov is megerősített még 2020 végén. Ekkor egyfajta ígéret is elhangzott azzal kapcsolatban, hogy minden olyan dolog ingyenes marad, amit eddig is külön díj ellenében kaptak meg a felhasználók, a The Verge pedig úgy tudja, az előfizetési modell a Discord példáját követné a jövőben.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram