2024.02.01.TomiSpark

Érkezik a 3 az 1-ben kézikonzol: bemutatkozik a OneXPlayer X1

Van még hátra szűk egy hónap az Indiegogo felületén indított kampányból, de igazából már erre sem lenne szükség az induláshoz, mivel bőven túlteljesítették a célt. A OneXPlayer X1 gyakorlatilag ötvözi a tabletek, laptopok és hordozható játékkonzolok előnyeit, mindezt a tudásához mérten még viszonylag megfizethető áron.

Időnként hasznosnak látszó és egészen lenyűgöző dolgok is felkerülnek a különböző közösségi finanszírozásra szakosodott oldalakon, így volt ez most az Indiegogon elindított kampány esetében is. A szóban forgó eszközre 3 az 1-ben kézikonzolként hivatkoznak az alkotók, ami abban nyilvánul meg, hogy egy olyan dolgot hoztak létre, ami többféle módon is hasznosítható. Ha akarjuk teljes értékű laptopként és tabletként is hasznosítható munkára vagy kikapcsolódásra, de a manapság kifejezetten népszerű kézi játékkonzolokkal is képes felvenni a versenyt.

A videón is látható kütyü alapja egy 10.95 inches, 2560×1600 felbontású és 120 Hz képfrissítésre képes kijelző, ami 138 százalékos SRGB színskálával rendelkezik, 540 nit fényerő mellett. Ehhez levehető kontrollereket kapott, illetőleg billentyűzetet. Mindkettőben az a különleges, hogy mágnesesen csatlakoztathatók, ami jelentősen leegyszerűsíti a dolgokat. Az eszközön van még kettő darab USB 4.0 Type-C interfész, egy USB 3.2 csatlakozó, egy Oculink port a külső GPU csatlakoztatáshoz, de egy TF-portot is találni rajta.

Belül a 16 magos Intel Core Ultra 7 155H vagy a 14 magos Core Ultra 7 125H processzorok teszik a dolgukat, ami pedig a tárhelyet illeti, 16, 32, illetőleg 64 GB-s kivitelben is választható a termék. A legalapvetőbb változat 859 dollárba került, vagyis átszámítva 306 forintba, de ennél természetesen feljebb is lehet menni. Az Intel Core Ultra 5 125H processzorral szerelt változatoknál a 16GB RAM + 1TB storage kivitel 925 dollárt kóstál, míg a másik processzor esetében a 32GB RAM + 1TB storage 1100 dollárba, a 32GB RAM + 2TB storage 1180 dollárba, a 64GB RAM + 4TB storage verzió pedig 1490 dollárba kerül.

Fotók: Indiegogo/OneXPlayer

Az Indiegogo felületén megvásárolt csomagoknál további kiegészítők is beszerezhetők, az érdeklődés pedig elég nagy, hiszen 10 ezer dollárt céloztak meg, de már 742 ezer dollár felett jár a kampány és még mindig nincs vége.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram