2021.11.07.TomiSpark

Eltávolított egy funkciót a Google

Szép csendben eltűnt a Your News Update a Google Segédből, amely két éve még egy kísérletként indult útjára.

Két éve még úgy tervezte a Google, hogy az Assistant szolgáltatás keretein belül a hírekre szakosodott funkció segítségével egy újabb területen érjenek el sikereket. A Your News Update lényegében a felhasználók életét lett volna hivatott megkönnyíteni a személyre szabott hírfrissítések által ahelyett, hogy mindenki magának választotta volna ki a különböző hírforrásokat.

Bár a Google nem közölt hivatalos információt arról, hogy miért szüntették meg azt a funkciót, melytől korábban olyan sokat vártak, a The Verge információ szerint ott lehet a probléma, hogy nem tudott elég pontos lenni a rendszer, főként a hanganyagok esetében és nem volt megfelelő az algoritmus.

Ami jó hír, hogy nem kellett teljesen elbúcsúznunk a hírektől, mivel az eredeti hírösszefoglaló továbbra is opció a szolgáltatásban, vagyis a felhasználók nem maradnak hoppon ennek az alternatívának köszönhetően.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram