2022.04.24.TomiSpark

Elnevezték a Google okosóráját

2019-ben röppentek fel az első hírek a keresőóriás legújabb termékéről, most pedig újabb fejlemények érkeztek a nevét illetően. A hamarosan megjelenő kütyü a Pixel termékcsalád tagja lesz.

Kiszivárogtak az első részletek a Google első saját fejlesztésű okosórájáról. A vállalat újdonságáról több helyen is megjelentek friss információk, a 9to5 Google például a névről írt. A portál értesülései szerint Pixel Watchnak hívják majd az órát, és ugyanezt viselik majd az ehhez tartozó kiegészítők is.

A név egyébként teljesen várható volt, miután a technológiai média már jó ideje Pixel Watchként hivatkozik a Made by Google okosóra koncepciójára. A 91mobiles oldalon megjelent cikkből ennél már több is kiderül, ezek alapján pedig a termék jelentősen eltérhet a többi hasonló eszköztől.

Fotó: 91Mobiles

A nemrégiben közzétett fotók alapján, minden kör alakú lesz, továbbá kiszúrható a Fitbit logó is, ami sokak szerint azt jelenti, hogy a cég tervei között van az eddigieknél is jobban kihasználni a leányvállalata tapasztalatait.

A hírek szerint a Pixel Watch WearOS 3.1 rendszert futtat majd a megjelenésekor, de a lényegesebb dolgok valószínűleg majd a május 11-12. között rendezendő Google I/O eseményen derülhetnek ki.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram