2022.08.13.TomiSpark

Elképesztően könnyű egeret mutatott be a Razer

Egy kifejezetten ergonomikus, ultrakönnyű, és vezeték nélküli eszközzel támad a Razer, amivel a gamereket célozták meg. A cég ezzel a DeathAdder szériát kívánja folytatni.

DeathAdder V3 Pro néven mutatták be azt a vezeték nélküli egeret, mely egészen futurisztikus formával rendelkezik, de a dizájn mellett másban is egészen különlegesre sikerült. Az új modellből kétféle verziót gyártanak majd.

Az egeret fekete, valamint fehér színben is megvásárolhatjuk majd, előbbi 63, utóbbi pedig 64 grammos súllyal rendelkezik, ami egészen könnyűnek mondható. A hivatalos leírás szerint ehhez a korábbiaknál kényelmesebb, és jobban kézreálló kialakítás párosul, amivel próbál méltó lenni a DeathAdder sorozat elődeihez.

Ezen a néven még 2006-ban mutatkozott be az első egér, ez pedig mai napig a Razer egyik legsikeresebb termékének mondható. A legújabb variánsnál külön odafigyeltek, hogy az eddigi legjobb tenyértámaszt készítsék el, valamint a gombok, és a görgők is hatékonyabbá váljanak.

Fotók: Razer

A DeathAdder V3 Pro egy Focus Pro 30K optikai érzékelőt kapott, ami akár 70 G-s gyorsulást képes lekövetni, ehhez pedig az érzékelési távolság pontosabb beállításához az Asymmetric Cut-Off technológiával rendelkezik, de van más érdekesség is. Szintén megkapta a Motion Sync-t, ami felismeri, és rekonstruálja az egér, valamint a felhasználó keze által leírt mozgást, de a Smart Tracking mellett sem mehetünk el, ami különböző felületeken lévő hatékonyságért felelős.

A termék öt darab programozható gombbal is rendelkezik, de ezek összessége természetesen nem teszi olcsóvá. Az újdonság 159,99 euróba kerül.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram