2023.06.16.TomiSpark

Elképesztő játékot rejt a Google keresője

Időnként előrukkolnak valami mókás dologgal a fejlesztők, hogy így tisztelegjenek egy-egy dolog előtt. Most éppen a Katamari került be a keresőbe, így akár az egész felületet felragaszthatjuk a jól ismert labdára.

Aki esetleg nem ismerné a játékot, azoknak mindenképp érdemes kipróbálni, mivel egészen őrültre sikerült. A Katamari a jól ismert Bandai Namco cégétől származik, bemutatkozását pedig még 2004-ben ejtette meg.

Fotó: Bandai Namco

A játék lényege, hogy az univerzum hercegét irányíthatjuk, aki azzal próbál segíteni apjának a bolygók és a csillagok újraalkotásában, hogy egy ragadós labdára mindent felragaszt, miközben folyamatosan görgeti azt.

Ennek a minimalizált verzióját készítette el a Google, amihez a böngészőből asztali verzióban vagy akár mobilon is könnyedén hozzáférhetünk. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy a keresőbe beírjuk a Katamari szót, majd a megjelenő labdácskát egérrel, nyilakkal, de akár az ujjunkkal is irányíthatjuk.

Ezzel, ha ügyesek vagyunk akár az egész Google felületét kiradírozhatjuk, szóval unaloműzőnek mindenképp jó.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram