2023.02.21.TomiSpark

Eljött az idő: Érkezik a Meta előfizetéses rendszere

Bár évek óta azzal ijesztgetik az embereket, hogy idővel fizetőssé válthat a Facebook és az Instagram, hamarosan ez valóban bekövetkezik annyi különbséggel, hogy ez csak egy lehetőség lesz, amiért cserébe olyan előnyökhöz juthatunk, amit az ingyenes verzióban nem kapnánk meg.

A Meta részéről Mark Zuckerberg hivatalosan is megerősítette, hogy elindul a vállalat előfizetéses rendszerének tesztidőszaka. Az új szolgáltatás webes felületen havi 12 dollárért lesz elérhető, a mobilos változat pedig ennél valamivel többe, 15 dollárba kerül majd minden egyes hónapban.

Ezért a pénzért legfontosabb előnyként az azonnali hitelesítést emelték ki, ami azt jelenti, hogy rögtön megkapjuk a hitelességet jelző kis pipát, de talán ennél is érdekesebb, hogy az előfizetéses profilokról megosztott tartalmakat több emberhez juttatják majd el.

Fotó: Meta

Ehhez még némi extra, hogy az ügyfélszolgálat is hamarabb foglalkozik majd a fizetős ügyfelekkel, de várhatóan a jövőben még több előnyre számíthatunk majd, hiszen a szolgáltatás még csak a tesztelési fázisban tart.

A további újdonságokat amiatt is biztosra lehet venni, hogy a Meta eddig is kiemelten foglalkozott a vállalati profilokkal, ám számukra ez a lehetőség nem elérhető, az viszont elég meglepő lenne, ha pont a cégekről feledkeznének meg.

Az egyéni előfizetők esetében viszont igyekeznek minél jobban odafigyelni a hitelességre, ezért a személyazonosításnál is a hivatalos dokumentumainkra lesz szükség, cserébe viszont minden ígért pluszt megkapunk. A csomagban foglaltak egy átlagos felhasználónak túl sok előnyt nem jelent majd, a tartalomkészítők viszont kifejezetten jól járhatnak ezzel, így érdemes lesz figyelni, mennyivel dobja majd ez meg a Facebook és az Instagram ázsióját.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram