2022.01.26.TomiSpark

Ekkor érkezik Magyarországra a Disney+

Már jó ideje pletykáltak arról, hogy a Disney streaming szolgáltatása hamarosan itthonról is elérhetővé válik, most azonban hivatalosan is megerősítést nyertek az erről szóló hírek.

A különféle streaming platformok egyre nagyobb teret nyernek maguknak, így a szórakoztatóiparban már jól ismert cég sem akart lemaradni a modernizációról. Ennek eredményeképpen 2019-ben elindították a Disney+ névre hallgató szolgáltatásukat, mely kifejezetten sikeresnek mondható eddig.

A szolgáltatók sorrendjében jelenleg a Netflix áll az élen, megelőzve az Amazon Prime Videót, mögöttük viszont a Disney+ következik a harmadik helyen. Mindez két év alatt hatalmas teljesítmény, arról pedig már egy ideje hallani lehet, hogy egy kelet-európai bővítést terveznek.

Nemrégiben hivatalosan is bejelentették a terjeszkedés tényét és azt is közölték, hogy legkorábban nyáron érkezik hazánkba a szolgáltatás. Az is kiderült még pluszban, hogy Magyarország mellett még további 41 országban jelennek majd meg a jövőben és Európán kívül is teret akarnak nyerni maguknak.

A Disney+ tehát az alábbi országokban válik elérhetővé a nyártól kezdve: Albánia, Algéria, Andorra, Bahrein, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dél-Afrika, Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Észak-Macedónia, Észtország, Görögország, Horvátország, Irak, Izrael, Jemen, Jordánia, Katar, Koszovó, Kuvait, Lengyelország, Lettország, Libanon, Líbia, Liechtenstein, Litvánia, Magyarország, Málta, Marokkó, Montenegró, Omán, Palesztin Autonómia, Románia, San Marino,  Szaúd-Arábia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Tunézia, Vatikán.

A szolgáltatás tartalmai között elérhetőek a Disney és a Pixar népszerű filmjei, a Star Wars filmek, valamint a Marvel alkotásai és a National Geographic által készített műsorok is.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram