2022.03.08.TomiSpark

Egy videón belül a Gran Turismo 7 PS4 és PS5 verziója

A sokak által várt autós szimulátor végre megjelent a napokban. A PlayStation egyik legnagyobb címének friss kiadása az első kritikák szerint egészen kiválóra sikerült, főként, hogy három konzolon is elérhető.

Az előzetes bejelentésnek megfelelően március 4-én adták ki a Gran Turismo 7-et, melyre elég sokat kellett várni a rajongóknak. A széria hatodik epizódja még 2013-ban jelent meg, ám akkor még a PS3-ra. A PS4 ugyanennek az évnek a végén jött ki, így azokról sem feledkeztek meg, akik az új változatra ruháztak be.

Számukra jelent meg Gran Turismo Sport, a hetedik rész viszont csak az idei tavasszal került kiadásra. A fejlesztői munkát a ismét a a Polyphony Digital végezte, az pedig már a trailerekből is kiválóan látszott, hogy rengeteg munkát tettek bele az új játékba. Bár rengeteg különlegességet tartalmaz, a játékosok számára az egyik legjobbat azzal tették, hogy a PS4, a PS4 Pro és a PS5 konzolokon egyaránt futtatni lehet.

Természetesen utóbbiak között teljesítményben azért van különbség, így ahogyan az sejthető volt, több összehasonlító videó is készült ebben a témában. Az alábbi a Digital Foundry munkássága, mely nagyszerűen bemutatja, hogy miben más egy játékmenet az egyes eszközökön. A teszt alapján a PS4 Pro 3200x1800, a PS5 pedig 3840x2160-as felbontást tud nyújtani, ugyanakkor a képfrissítés esetében mindegyik ugyanúgy 60 FPS-el futott el.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram