2024.04.10.TomiSpark

Egy iPad és egy Mac Studio által támadt fel a Macintosh

A Macintosh nevet hivatalosan az Apple két számítógépje kapta meg, de a későbbi Power Macintoshokat is megemlíthetjük. Ezek mára legendássá váltak, a BDEER TECH nevű csatornán pedig az 1984-ben bemutatott legelső generációt idézték meg egy 3D nyomtatott ház, egy tablet és egy Mac Studio segítségével.

Az internet tele van elképesztő projektekkel, közülük pedig jó néhányat a BDEER TECH csatornához kapcsolhatunk, mely főként TikTokon és Instagramon szerzett magának nagy népszerűséget, előbbi platformon 580 ezer követő felett járnak, az Instán viszont már 1 millió felett van ennek a száma.

Legutóbb Scott Yu-Jan ötlete nyomán készült el 3D nyomtatóban egy olyan gépház, ami az egykori Macintoshra emlékeztet, valójában viszont az iPad és a Mac Studio tudását élvezhetik ki a felhasználók. A videó magáért beszél, annál inkább, hogy elég részletesen bemutatják, miként készült el ez a lenyűgöző készülék.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram