2024.04.15.TomiSpark

Egy applikációban mutatja meg a Dyson, hol maradt koszos a padló

A Dyson továbbra is prémium minőségű és ennek megfelelően kifejezetten drága termékeket, köztük takarítóeszközöket gyárt, most pedig kifejlesztettek egy olyan funkciót, ami egy iPhone-on keresztül megmutatja, ha kihagytunk egy helyet porszívózás közben.

A CleanTrace iPhone 12 Pro vagy az Apple ennél is újabb telefonjain működik, melyekben megtalálható a LiDAR szkenner és jelenleg kizárólag a Dyson Gen5detect Absolute porszívójával kompatibilis. A készülék egyébként bőven 300 ezer forint felett kapható itthon, tehát valószínűleg nem sokan élvezhetik majd az appban rejlő lehetőségeket, amivel elviekben egy centiméter sem marad majd porosan a padlón.

A The Verge szerint ez úgy néz ki, hogy a telefonon keresztül színjelöléssel láthatjuk majd, a padló mely területén mentünk már át a porszívóval és mit hagytunk ki. Ehhez tegyük hozzá, hogy a megnevezett eszköz már eleve rendelkezik olyan beépített funkciókkal, amik igyekeznek a szabad szemmel nem feltétlenül látható port és szennyeződést felfedni a felhasználó számára.

A Dyson szerint a CleanTrace létrejöttében hatalmas szerepet játszott, hogy az emberek többsége a takarítás során hajlamosak ugyanazokon a helyeken többször is átmenni, miközben bizonyos területeket teljesen kihagynak. A cég ezt az évek során a felhasználók tisztítási és használati szokásairól gyűjtött adatokból szűrte le.

Fotók: Dyson

A Gen5detect Absolute eszközhöz a telefontartót külön kell majd megvásárolni, bár ennek árát egyelőre még nem árulták el, viszont ígéretük szerint a funkciót mobilappjukhoz ingyenesen hozzáadják majd amikor az idén júniusban megjelenik.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram