2023.03.07.TomiSpark

Bővülnek a FIFA 23 női ligái

Az EA Sport továbbra is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy népszerűbbé tegye a hölgyek versenysorozatait, így a következő frissítés során már az UEFA Női Bajnokok Ligája, valamint a National Women's Soccer League (NWSL) is bekerül a játékba.

Tavaly ősszel jelent meg a méltán népszerű focis játék legutóbbi verziója, ami egyben egy korszakot is lezár, hiszen ez az utolsó olyan, ami a FIFA, vagyis a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség zászlaja alatt jelent meg.

A FIFA 23-ban a fejlesztők mindenképp szerettek volna a korábbinál nagyobb figyelmet irányítani a női ligákra, ezért kezdetben az angol és a francia első osztály is bekerült, március 15-től viszont már a Női Bajnokok Ligája, illetőleg az amerikai NWSL bajnokság szereplőit is megtaláljuk majd.

Fotók: EA Sports

Erről az EA Sport egy hivatalos közleményben számolt be, ahol megemlítették azt is, hogy ennek köszönhetően új tagként a Real Madrid, a Wolfsburg, a Juventus, és az Eintracht Frankfurt női csapatai is megtalálhatók már a FIFA 23-ban.

Ami az amerikai ligát illeti, itt mind a 12 csapattal játszani lehet majd. „Az NWSL-t otthonának nevező sportolók a világ legjobbjai közé tartoznak, és nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy a tehetségüket még jobban megmutathatjuk ezen az egyedülálló játékélményen keresztül. Alig várjuk, hogy a rajongók elkezdjenek játszani, és alig várjuk, hogy folytathassuk a játékosok és a liga ünneplését, amikor március 25-én elkezdjük a 11. szezonunkat” – mondta Jessica Berman, az NWSL igazgatója.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram