2022.04.06.TomiSpark

Bemutatták a világ egyik leggyorsabb 3D nyomtatóját

Egy igazán különleges terméket fog piacra dobni az Anker. A cég eddig többnyire az akkumulátorairól és hordozható töltőiről volt ismert, most azonban új vizekre eveztek. Megtervezték a 3D nyomtatót, mely a sebességével nyűgözheti le a felhasználókat.

Szerdán leplezték le az Anker legújabb eszközét, mely az AnkerMake márkanév alatt fut. Az Engadget hírei szerint a vállalat a jövőben komolyan tervezi megvetni a lábát ebben a szegmensben, ezért első lépésként bemutatták az M5-öt.

A cég 3D-nyomtatója az ígéretek szerint egy általános problémát oldhat meg, miután az ehhez hasonló termékek jellemzően lassúak a nyomtatási sebességet tekintve, itt azonban igyekeztek odafigyelni ezekre a részletekre.

A beszámolók szerint M5 alapszintű nyomtatási sebessége 250 mm/s, amelyet akkor érdemes használni, ha részletesebb projekteken dolgozunk, illetőleg sima felületre van szükségünk, ám ha szükséges ennél sokkal többre is képes az eszköz.

A nyomtató ugyanis rendelkezik egy jóval gyorsabb üzemmóddal is, amely akár 2500 mm/s² nyomtatásra is képes. A végeredmény durvább és kevésbé részletes, így leginkább prototípusokhoz, esetleg véletlenszerűen megalkotott játékokhoz alkalmas, de az Anker szerint az M5-ös ezzel móddal durván 70 százalékkal csökkentheti az átlagos nyomtatási időt más gépekhez képest.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram