2022.10.23.TomiSpark

Az Xbox-felhasználók hamarosan könnyebben csatlakozhatnak a Discord beszélgetéseihez.

Jelenleg egy külön mobilalkalmazásra van szüksége azoknak akik az Xbox eszközeiről szállnának be a platform hangalapú beszélgetéseibe, ám a közeljövőben a folyamat valamivel egyszerűbbé válhat.

Nemrég indították el az Xbox One és az Xbox Series X/S integrációját, aki pedig sűrűn használja ezen konzolokról a Discordot, azok már valószínűleg rájöttek, hogy a Voice Chatre csak egy külön mobilapplikáció segítségével tudtak felcsatlakozni.

Fotó: Discord

Ez a probléma elvileg megoldódhat nemsokára, a The Verge ugyanis arról számolt be nemrégiben, hogy a Microsoft egy blogbejegyzésben közölte a változás tényét, egy bétafrissítés részeként pedig az Xbox Insiderek már most kipróbálhatják az újdonságot. Az új szoftver egy szerverböngészővel bővül, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a konzolról csatlakozzunk egy hangcsatornához.

Ugyan a telefonra továbbra is szüksége lesz a felhasználóknak, a frissítés jelentősen leegyszerűsíti a korábban túlságosan bonyolult folyamatot. A funkció jelenleg bétatesztben van, viszont a Microsoft valószínűleg valamikor a következő hetekben elérhetővé teszi a hírek szerint.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram