2023.01.17.TomiSpark

Az LG UltraGear monitora lett a megújult League of Legends bajnokság hivatalos kijelzője

Január közepén erősítették meg a márka részéről, hogy az UltraGear széria egyik újdonsága lett az idei League of Legends EMEA Championship hivatalos monitora. Erről egy sajtóközlemény keretein belül számoltak be, az esemény pedig igencsak jó reklámnak bizonyulhat számukra, főként a bajnokság változásai miatt, ami nagyobb figyelmet eredményezhet a felek számára.

A League of Legends az egyik legismertebb és legsikeresebb stratégiai játék az esport területén, a platform Európa-bajnokságát pedig még 2013-ban alapították, ami azóta többször is átment apróbb változásokon. Az idei évben új korszak kezdődik, mivel Riot Games részéről úgy döntöttek, hogy átalakítják az eddigi struktúrát, így mostantól kezdve már nem csak az öreg kontinensre koncentrál a versenysorozat.

2023-tól kezdve az EMEA név alá tartoznak a CIS régiók, Afrika északi része, a Közel-Kelet, valamint a török liga is, így egy minden eddiginél nagyobb közösséget sikerült megalkotniuk a szervezőknek. Ami a lebonyolítást illeti a LEC Winter Split, Spring Split és Summer Split néven három részre osztja a szezont. Ezek alapján tehát lesz egy téli, egy tavaszi, továbbá egy nyári része az idénynek, amit a Season Finals névre hallgató döntő zár majd le a legjobb hat csapattal. Ez az egész a világbajnokságot vezeti fel, így azt nem mondhatnánk, hogy unalmas évre van kilátás a rajongók és a játékosok szemszögéből.

A bajnokság népszerűségét mutatja, hogy az elmúlt években jó pár neves szponzort a magukénak tudhattak, így például az Erste Group, a Red Bull, vagy a Kia is melléjük állt, tavaly óta pedig az LG révén saját hivatalos monitorokkal is rendelkeznek.

Az LG Electronics január 16-án egy sajtóközleményben jelezte annak tényét, hogy folytatódik a partneri kapcsolat, amelyen belül ezúttal az UltraGear széria 25GR75FG modellje segítheti a résztvevőket. A 24,5 hüvelykes Full-HD monitort eleve versenyre tervezték, az eszköz pedig 1 920 x 1 080-as felbontást és 360 Hz-es frissítési frekvenciát tud, valamint 1 milliszekundumos Gray-to-Gray (GTG) válaszidővel rendelkezik.

Az LG új játékkijelzőjének teljesítményét tovább fokozza az NVIDIA G-SYNC technológia, illetőleg az NVIDIA Reflex, amely segít csökkenteni a kattintás-kijelzés késleltetését a képernyőn zajló akciók pontosabb irányítása érdekében. A VESA Display HDR 400 tanúsítvánnyal rendelkező monitor emellett fényes, tiszta képet biztosít, és három oldalú, szegély nélküli kialakítással rendelkezik, amely állítólag segít abban, hogy a játékosok jobban koncentrálhassanak.

Az eseménysorozat az LG számára egy kitűnő reklámot ad arra, hogy bemutassa új fejlesztéseit, a LEC-nek pedig csak tovább növeli az elismertségét, hogy ilyen ismert márkák csatlakoznak hozzájuk.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram