2022.11.12.TomiSpark

Az energiaválság miatt új funkciót kap a Google

Látván a jelenlegi helyzetet nem csoda, hogy a növekvő energiaárak miatt Európában egyre többen keresnek rá az egyes spórolási tippekre, és a témával kapcsolatos hírekre. A keresőóriás ennek megfelelően igyekszik még hasznosabbá tenni legfőbb szolgáltatását, ezért egy dedikált funkció érkezik a napokban.

Európában minden számára elérhető lesz az újdonság, amit a Google napokon belül elindít. Azt már megszokhattuk, hogy az ünnepekhez, esetleg a nagyobb eseményekhez kapcsolódóan a szokásos keresési találatokon túl a cég által összeszedett plusz információkkal találkozhatunk, most azonban ez már az energiaválságra is igaz.

A vállalat ugyanis azt találta ki, hogy az ezzel kapcsolatos keresések esetében a kontinens 29 országában, 22 különböző nyelven kaphatnak majd releváns tájékoztatást a helyzetről, mégpedig elég részletes módon.

A legfrissebb helyi hírek mellett olvashatunk a többi országban fennálló körülményekről, valamint egy áttekintő rész alatt akár a spóroláshoz is tippeket és trükköket találhatunk, valamint azt is megtudhatjuk, milyen pénzügyi támogatások és lehetőségek állnak éppen a rendelkezésünkre.

Fotó: Google

A cég hivatalos közleménye szerint azok után jutottak erre a döntésre, hogy több országban is számottevően megugrottak az energiaárakkal kapcsolatos keresések. Belgiumban például az eddiginél 5000 százalékkal többen érdeklődtek az iránt, hogyan lehetne spórolni a gázfogyasztáson, de a briteknél és a németeknél is kirívóan sokan keresgéltek javaslatokat a takarékosságra vonatkozóan.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram