2022.02.05.TomiSpark

Audioeszközöket gyárthat a Tesla

Új piacokra törhet be a jövőben Elon Musk cége. Ennek biztos jele, hogy az idei év elején több új termékre is szabadalmat nyújtottak be. Akár az is előfordulhat, hogy hamarosan fülhallgatót vehetünk a Teslától.

A Gizmodo értesülései szerint könnyen előfordulhat, hogy új kalandba kezd a Tesla. A hírek szerint az ismert vállalatnál január elején digitális audiolejátszókra, hangszórókra, mélynyomókra, fülpárnákra, mikrofonokra, fejhallgatókra, fülhallgatókra, audio interfészekre, hangszínszabályzó készülékekre és megafonokra adtak be szabadalmakat.

Hogy pontosan mi a tervük ezekkel kapcsolatban, azt egyelőre nem tudni pontosan, de több opció is lehetséges. Előfordulhat, hogy csak az autóik audiorendszereit szeretnék továbbfejleszteni, ám nem elképzelhetetlen olyan menő termékek megjelenése sem, melyeket általában a Bose vagy az Apple szokott piacra dobni.

A járművek tekintetében egyébként nem teljesítettek rosszul az értékelések alapján, az Electrek információ alapján széles körben dicsérték a Tesla hangszórórendszereit, különösen a Model S-ben található elrendezést, amely többek között a Bang & Olufsen luxusmárkától érkező szakembereknek volt köszönhető.

A megfelelő szakértelemre Markus Koch neve is garancia lehet, aki a korábban már említett márkánál dolgozott, jelenleg pedig a Tesla vezető audiomérnökeként tevékenykedik. Az biztos, hogy az elektromos autók mellett már mást is könnyedén el tudtak adni a múltban, így például az 1500 dolláros szörfdeszkát, külső akkumulátorokat, de még pulóvereket is legyártottak.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram