2024.05.13.TomiSpark

Apró, mégis lényeges változás történt a Google keresőjében

Ha napok óta hiányérzetetek van a kereső használata közben, akkor ezúton közöljük, hogy nem véletlenül. Van egy dolog, ami nem a szokványos helyén van.

A Google-ben megszokhattuk, hogy amikor a keresőbe beütünk valamit, a rendszer kiírja nekünk, mennyi találatra bukkant, de még azt is, hogy a keresés konkrétan mennyi időbe telt. Ezt nagyon sokáig a menüsor alatt láthattuk, nemrégiben viszont eltűnt onnan.

Ezt az Ipon szúrta ki tegnap, melynek cikkében arról írnak, a Google egyelőre nem indokolta meg, miért tüntették el alapértelmezetten ezeket az adatokat a keresőből, ugyanakkor a találati számok és a keresési idő továbbra is előhívható egy gombnyomással, ha kíváncsiak lennénk rá.

Amennyiben az Eszközök gombra nyomunk, akkor a képernyő jobb oldalán újra megjelennek az említett adatok, ahogyan az alábbi fotónkon is látható.

Ami biztos, hogy ezáltal valamelyest letisztultabb lett a felület, mivel több hely szabadult fel, de az újragondolt elrendezés ötlete nem tudni miből fakad.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram