2022.08.11.TomiSpark

Akár üvegből is készülhetnek a jövőbeli MacBookok

Kiszivárgott információk alapján könnyen elképzelhető, hogy a közeljövőben több része is üvegből készülhet az Apple laptopjainak. A készülékek így akár a MagSafe vezeték nélküli töltést is megkaphatnák.

Az almás cégnél először az iPhone 4, valamint a 4S telefonoknál alkalmazták az üveg borítást, amit egy időre ugyan elhagytak, ám a 12-es megjelenésével ismét visszatért. Ennek egyik oka, hogy ezáltal már alkalmasak voltak a vezeték nélküli töltésre, a hírek pedig arról szólnak, hogy a MacBook esetében is valami hasonlóra készülnek.

A Patently Apple birtokába került ugyanis egy dokumentum, amit állítólag az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatalánál nyújtott be az Apple, ebben pedig egy MacBookra erősen hasonlító eszköz látszik, melynek több része is edzett üvegből készülne.

Fotó: Patently Apple

Amennyiben hinni lehet ezeknek a híreknek, akár az is előfordulhat, hogy hamarosan a tok, valamint a billentyűk területe is ebből az anyagból készülne, igaz utóbbi esetében eltérő vastagságú, és deformálódó lenne.

Szintén fontos, hogy a MagSafe töltést ezáltal már a MacBook is megkaphatná, ráadásul úgy látszik, elég sokat kísérleteztek a technológiával, mivel a portál szerint még az iMac esetében is levédettek egy üvegből készült modellt, így ha minden az Apple tervei szerint halad, akkor egyáltalában nem elképzelhetetlen, hogy a ténylegesen megvalósul ebből valami.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram