2022.07.29.TomiSpark

A YouTube egy újabb dologban hasonlít a TikTokra

A rövid videókat tartalmazó Shorts egy új eszközzel bővült, így a népszerű videómegosztó oldal ismételten reagál a jelenlegi trendekre.

Új funkcióval bővült a YouTube Shorts, amivel az alkotók igyekeznek az eddiginél is könnyebbé tenni a tartalomgyártók életét. Mostantól kezdte a hagyományos videókból könnyen rövidfilmeket készíthetünk, ezt pedig egy gombnyomással elérhetünk.

Ha bármelyik saját videónk be van töltve, akkor a Create gomb alatt egy új eszközt láthatunk, ami az Edit into a Short néven fog megjelenni közvetlenül a fő alkalmazáson belül. Ezzel kiválaszthatunk legfeljebb 60 másodpercet az adott videóból, és közvetlenül a Short szerkesztőjébe vihetjük, ahol szűrőket vagy további felvételeket adhatunk hozzá az Engadget szerint.

Forrás: YouTube

A feltöltést követően, a videó alján található Created from hivatkozáson keresztül a teljes videóhoz is visszatalálhatunk, ezek az újdonságok pedig lehetővé teszik az alkotók számára, hogy a rövidfilmeket a fő videó promóciós eszközeként használják. Mindez segíthet a nézettség és az elkötelezettség növelésében. Fontos azonban, hogy az eszköz azonban csak a saját tartalmaiddal működik, ellentétben a vágás esetében, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen videóból dolgozhassunk.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram