2024.06.19.TomiSpark

A Yettel meghirdette a korlátlan mobilnet napját, ingyen tesztelhető a szolgáltatás

Június 20-a lesz az adatkorlátlanság napja a szolgáltató hivatalos közleménye szerint. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleik közül gyakorlatilag mindenki tesztelheti, milyen élményt nyújt hálózatuk, ha kikapcsolják az adatforgalmi számlálót. Alább összegeztük a legfontosabb tudnivalókat.

Ha azt mondjuk, 0620, akkor mindenkinek egy konkrét cég mobilszolgáltatása ugrik be, de pontosan melyik is? A cég még 1994-ben indította el magyarországi szolgáltatását Pannon-GSM néven, amit később ahogyan a korábbi tulajdonosok közül egyre többen kiszálltak, fokozatosan átmárkáztak. Előbb simán Pannon néven futott, de akkor már a norvég anyavállalatuk logóját használva, majd átnevezték Telenorra a szolgáltatót.

Fotók: Yettel

Ebből lett 2022-ben Yettel, miután a cég hazai érdekeltségének új tulajdonosa lett, majd miután a PPF Telecom Csoport licence lejárt az egykori márkanévre, két éve több más országban és hazánkban is a Yettel lett használatos. Egy dolog viszont nem változott, a szolgáltató hivatalos előhívó száma a 20-as, ezt pedig különleges módon ünneplik meg.

Közleményük szerint a Yettel 2024. június 20-án, vagyis stílusosan 06.20-án korlátlanná teszi mobilinternet szolgáltatását lakossági, kisvállalati, új generációs dolgozói és flottás, valamint publikus internet hozzáféréssel rendelkező közép-és nagyvállalati ügyfeleinek. Ők mindannyian megkapják a korlátlanság lehetőségét 00:00-tól 23:59-ig.

Ezt a Yettel 5G-hálózaton is biztosítja minden olyan ügyfelének, amely rendelkezik erre alkalmas készülékkel és 5G-lefedettségi területen tartózkodik. Utóbbit ide kattintva ellenőrizheti, aki szeretné. Mindez tehát azt jelenti, gyakorlatilag minden Yetteles ingyenesen tesztelheti le, mire képes szolgáltatójuk hálózata korlátlanul és még azok is megkapják erre a sanszot, akiknek nincs adatkeretük. Nekik is díjmentes ez a lehetőség.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram