2022.07.16.TomiSpark

A Wordle már társasjáték formájában is létezik

Az idei év egyik legsikeresebb online játékából társasjátékot készít a Hasbro. A fizikailag is létező Wordle-ről már a reklám is elkészült, ősztöl pedig bárki megvásárolhatja.

Miután a tavalyi év végén plusz opcióként a Twitteren is megoszthattuk az eredményeinket, a Wordle hirtelen hatalmas népszerűségre tett szert. Ebből következően nem volt meglepő, hogy gyorsan gazdát cserélt, februárban pedig a The New York Times Company égisze alá került a platform.

A neves lap tulajdonosa ekkor hét számjegyű összeget fizetett, így várható volt, hogy igyekeznek majd minél jobban kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket. Erre vonatkozólag az egyik első lépésként fizikailag is megvalósították a játékot, mégpedig a Hasbro segítségével.

A The Verge hírei szerint az újdonság már idén megjelenhet a Wordle: The Party Game néven. Bár hivatalból a webes változat egyszemélyesre lett tervezve, az előzetesek alapján egy egészen élhető társasjátékot alkottak belőle.

A játékot kezdetben az Egyesült Államokban kezdik majd el forgalmazni október 1-től kezdve, de azok, akik elsők között szeretnének hozzájutni, már most is előrendelhetik a hivatalos weboldalon 19.99 dollárért.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram