2022.12.10.TomiSpark

A Twitter jövőbeli funkciójával láthatjuk, ki tiltott le minket

Elon Musk egy fontos változásra figyelmeztetett mindenkit. Olyan újdonság jöhet ugyanis a népszerű közösségi oldalon, amivel a felhasználók megtudhatják, ki tiltotta le őket, valamint az indokot is megkapják a fellebbezés lehetőségével együtt.

Bár a Twitterről Elon Musk megjelenése óta nem éppen pozitív hírek érkeztek az elmúlt hetekben, most egészen másról kezdett el cikkezni a nemzetközi sajtó, így köztük az Engadget, melynek hírei alapján egy új funkció bevezetésére készül a vállalat.

Az ismert vállalkozó ugyanis bejelentette, a Twitter jelenleg is dolgozik egy új szoftverfrissítésen, melynek köszönhetően hozzáférést biztosíthatnak egy olyan funkcióhoz, amivel megtudhatjuk, letiltottak-e minket valahonnan.

Fontos leszögezni, hogy itt ebben az esetben nem a teljes tiltásról van szó, hiszen Musk a shadow ban kifejezést használta, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy úgy korlátoznak valakit, hogy az illető még tud kommentelni, de az már mások számára nem fog látszódni.

A megoldás nem teljesen új, mivel az Instagram a legutóbbi frissítése által indított el egy hasonlót, amelyből megtudhatod, hogy jelenleg blokkolva vagy-e az ajánlásokból. Jelenleg csak azt tudja megmutatni, hogy letiltottak-e az ajánlásokból, vagy az Explorer, a Feed és a Reels eseteiben, de már dolgoznak az eszköz bővítésén, hogy láthassa mindenki, ha a javasolt fiókokban való megjelenésből is letiltották.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram