2023.03.09.TomiSpark

A Spotify gyakorlatilag lemásolta a TikTok megoldását

Jönnek a vizuális feedek a népszerű streaming szolgáltatás mobilos felületén. Ez erősen hasonlít arra ahogyan a TikTok is működik.  

A tavalyi bétateszt bejelentése után a Spotify elkezdi bevezetni mobilalkalmazásán a Home szekciójának új dizájnját. A vállalat nemrégiben kiadott közleménye szerint ez az újítás a mélyebb felfedezésre, valamint a művészek és rajongók közötti tartalmasabb kapcsolatokra épül.

Lényegében ugyanazt kapjuk meg, mint a ByteDance termékénél, vagyis felfelé görgetve válthatunk a különböző tartalmak között, ám a random videók helyett itt ugyebár zenéket, podcasteket vagy hangoskönyveket kapunk.

Az utóbb megemlített kategóriákban külön-külön is lesz lehetőség a célzott görgetésre, ahol a Spotify audio- és videoklipeket kínál majd előnézeti megtekintésre. Ha találsz valamit, amit teljes egészében meg akarsz hallgatni, lehetőséged van a mentésre, megosztásra, több dal (lejátszási lista vagy album) előnézetének megtekintésére, de az epizód-átiratok olvasására és videós podcastek megtekintésére is esély nyílik.

Fotók: Spotify

Emellett a Spotify azt mondja, hogy a vizuális tartalmakat olyan gondozott lejátszási listákba helyezi majd, mint a Discover Weekly, a Release Radar, a New Music Friday és a Rap Caviar. A cégnél arra is gondoltak, hogy egy rövid leírást biztosítsanak arról, miért dobja fel nekünk a rendszer épp az általunk látott tartalmat.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram