2022.02.22.TomiSpark

A Sony végre bemutatta a PlayStation VR2 dizájnját

Ugyan több dolgot is elárultak már korábban az eszközről, januárban pedig a nevét is megerősítették, eddig csak találgatni lehetett a kinézetével kapcsolatban. Ezúttal már hivatalos képeket is kaptunk a gyártótól.

2016-ban jelent meg a a PlayStation VR, melynek utódjáról 2021-ben beszéltek először. A Sony legújabb eszközét az előző év februárjában jelentették be, ám akkor még igazából a nevét sem lehetett tudni pontosan.

Elég sokat kellett várni arra, hogy utóbbira fény derüljön, idén januárban erősítették meg, hogy VR2-re keresztelték el végül. A termék dizájnjáról még ekkor sem láthattunk képeket, most azonban a PlayStation blogon közzétették az első hivatalos fotókat.

First look: the headset design for PlayStation VR2

A formát alapvetően a PS5-höz igazították, de a színezést tekintve is ugyanezt a filozófiát követték. Ebben az esetben is a fekete-fehér színösszeállítást alkalmazták, továbbá a fehér betéteken is megtalálhatóak a PS szimbólumok.

A márka az ergonómiára is igyekezett odafigyelni, az ígéretek szerint minden eddiginél kényelmesebb lesz. A PS VR2 egyébként sok dologban hasonlít az elődjére, ennek köszönhetően a fejpánt és a lencsék távolságának állíthatósága is megmaradt, ugyanakkor olyan újdonságokkal is bővült, mint az új szellőzőnyílások, vagy éppen a lencsebeállító tárcsa.

Az eszközről az is kiderült, hogy motorikus visszajelzéseket is építettek bele, továbbá a kisebb súlyra is nagyon büszkék az alkotók, a bemutató dátumát azonban továbbra sem árulták el.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram