2022.05.09.TomiSpark

A Sony egy fontos bejelentésre készül

Egy nagyszabású bemutatót tart hamarosan az ismert vállalat, melyet május 11-re terveztek. Az esemény középpontjába vélhetőleg új okostelefonok kerülnek majd.

Japánban rendezik majd az említett bemutatót, ami két nap múlva magyar idő szerint reggel 9-kor veszi kezdetét, de természetesen online formában bárki csatlakozhat hozzá. Ezen a Techradar hírei szerint új Xperia készülékek jelenhetnek meg.

A YouTube-on található előzetes alapján az Xperia 1 széria folytatását jelenthetik be, és az információk szerint szinte biztosan egyedi fejlesztésekkel érkezhetnek az újdonságok. A Sony az Xperia 1 IV esetében egy 6,5 hüvelykes megjelenítővel, és Snapdragon 8 Gen 1 rendszerchippel készül a nagyobb technikai portálok értesülései alapján.

Valószínűleg nem ez lesz egyébként egyetlen, amivel a Sony igyekszik lenyűgözni az embereket, állítólag több termékcsoport folytatására is fény derülhet a jövőben. Ilyen lehet például az Xperia 5 IV, vagy az Xperia 10 IV, melyekkel ismételten szeretnének tényezővé válni a mobilok piacán.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram