2023.01.12.TomiSpark

A Samsung újítása révén 360 fokos hangzással rögzíthetünk videókat

A CES kiállításon prezentált újdonságok mellett más dolgokkal is előrukkolt az ismert márka, így mondhatni rendesen megnyomják az év első szakaszát. A Samsung új frissítései a Galaxy Buds 2 Pro, valamint a Galaxy Watch 4 és Galaxy Watch 5 készülékeket érintik.

Örömhírrel szolgálhatunk azok számára, akik a Galaxy Z Flip 4, vagy pedig Galaxy Z Fold 4 telefonokkal rendelkeznek, mellé pedig Galaxy Buds 2 Pro fülest is vásároltak. Számukra egy új frissítésnek hála lehetőségük lesz arra, hogy a videófelvételeket a fülhallgatójuk segítségével 360 fokos hangzással készítsék el.

Azok viszont, akik régebbi Samsung telefonnal rendelkeznek sajnos nem túl szerencsések, mivel ők nem érhetik el ezt a funkciót, ugyanakkor az említett típusokon túl a hamarosan megjelenő Galaxy okostelefonok is tudni fogják majd ezt az újítást, ami általában akkor lesz hasznos a gyártó szerint, ha például egy koncertről, vagy egy túráról akarunk felvételeket készíteni. Teljesen professzionális surround hangzásra valószínűleg még így sem kell számítani, de sokkal hitelesebb lesz, mint más esetben.

Akik a Samsung okosóráit nyüstölik szintén örülhetnek, hiszen a februárban érkező frissítés által a kameravezérlő alkalmazással már zoomolni is tudnak majd, így nem lesz szükség a mobilra, amennyiben közelíteni akarnak, de fontos hozzátenni, hogy ez utóbbi újítás inkább akkor lesz hasznos, ha tényleg szenvedélyes Samsung rajongók vagyunk.

Ezek ugyanis mind arra ösztönöznek, hogy ne csak a legújabb telefonokat vásároljuk meg, hanem minden egyéb kiegészítőt is hozzá, amik ezentúl még többet tudnak majd, egy darabig pedig biztosan járnak olyan előnyökkel, amit a legtöbb rivális nem tud megadni a felhasználóknak.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram