2021.09.24.admin-fazis

A Samsung nem pihen: ez történt mostanában a vállalat háza táján

A Samsung jelenleg több területen is tevékenykedik: folyamatos frissítéseket tervez termékeire, nem beszélve arról, hogy több új terméket dobnak a piacra. Ebben a cikkben összesítettük a vállalattal kapcsolatos legutóbbi történéseket:

Új frissítések érkeznek az A30, A50 és M50 telefonokra

A Samsung új szoftverfrissítéseket adott ki a Galaxy A30s, A50 és M51 készülékekhez, amelyek 2021 szeptemberéig emelik az Android biztonsági szintjét az okostelefonokon, és több mint 50 biztonsági és adatvédelmi sebezhetőséget javítanak.

Az A30s, A50 és M51 új frissítései az A307GUBU4CUH6, A505GUBS9CUH2 és az M515FXXS3CUI1 típusra fejlődnek. Az A30-asok frisstése Argentínában, az A50 pedig Panamában, Tobagóban és Trinidadban. Az M51 modell frissítése viszont Franciaországban, Németországban, Luxemburgban, Lengyelországban, Portugáliában, Spanyolországban, Szlovákiában, Romániában, Hollandiában, Csehországban, a balti régióban és az északi régióban is elérhető lesz.

Ha ezen országok bármelyikében élsz, és nem kaptad meg az A30s/A50/M51 telefonok frissítését, próbáld meg manuálisan ellenőrizni a készüléket a Beállítások > Szoftverfrissítés menüjében.

50 MP érzékelő a Samsung Galaxy A13 5G telefonban

Néhány héttel ezelőtt hallottunk először a Samsung Galaxy A13 5G létezéséről, de kevés információt közöltek a telefonról, kivéve a 200 eurós árcédulát. Most nyertünk egy kis betekintést a készülék specifikációiba.

Ugyanaz az a forrás szivárogtatott, mint aki a telefon árát tárta fel a nagy közönségnek. Állítása szerint az eszköz tartalmazni fog egy bizonyos „SM-A136B” modellt, ami valószínűleg a Samsung ISOCELL JN1 érzékelőjét fogja üzemeltetni. Ez a bizonyos érzékelő feltételezhetően 50MP felbontással fog rendelkezni.

Nem mintha a forrás kifejezetten megemlítené az említett érzékelőt. De ez egy olcsó 50 MP érzékelő, amelyet már használtak a költséghatékony Redmi 10 modellben is, így lenne értelme a felhasználásnak. A készülék 5000 mAh akkumulátorral is büszkélkedhet.

A jelentés egy bejelentést is jósol, amire az év vége előtt kerül sor. Ugyanakkor más feltételezések szerint a telefon valószínűleg 2022 elején kerül a piacra. További információ a készülékről a következő napokban vagy hetekben derül ki.

A Watch4 Classic most Thom Browne kiadásban is megvehető

A Samsung múlt havi Galaxy Unpacked eseménye óta két Thom Browne Edition csomag érkezett a Galaxy Z Flip3 és a Galaxy Z Fold3 csomagokhoz. Mindegyik csomaghoz tartozott egy Galaxy Watch4 és egy pár Galaxy Buds2, mindegyik a Tome Browne Edition-ben. De a Watch4 Classic Thom Browne Edition megvásárlása eddig nem volt lehetséges.

Viszont a Watch4 Classic most kiadásra kerül a Samsing által, és 800 dollárosárcédulával büszkélkedhet. A doboz összesen három Thom Browne csuklópántot és egy Thom Browne háromszínű csíkkal ellátott töltőt tartalmaz. A Watch4 Classic ródiummal van bevonva a fényes kivitel érdekében. Tartozik hozzá öt előre feltöltött Thom Browne óralap is. Ez a kiadás az okosóra 42 mm-es Bluetooth modelljében érhető el.

A ZFold3 és ZFlip3 Edition csomagokhoz hasonlóan a Galaxy Watch4 Classic Thom Browne Edition is korlátozott mennyiségben lesz elérhető a Samsung honlapján szeptember 29-től. A múlt hónap hivatalos bemutató videójában láttuk, hogy a Z Flip3, Z Fold3, Galaxy Buds2, Galaxy Watch4 és Galaxy Watch4 Classic mind megjelentek Thom Browne kiadásban.

Szeretnél még több hírt olvasni telefon megjelenésekről, és egyéb technológiai újításokról? Ez esetben látogass el blogunkra, ahol több cikket is olvashatsz ebben a témakörben.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram