2022.09.19.TomiSpark

A Rockstar reagált a GTA VI videók kiszivárogtatására

Hálozati behatolás érte a céget, de a tervek szerint folytatódik a munka. Ezt a GTA forgalmazója jelentette ki egy közleményben miután reagált az internetre felkerült videókra.

Megerősítette a Rockstar, hogy a hétvégén kiszivárgott Grand Theft Auto VI felvételeket a hálózatukról lopták el. A játékmenetet közzétevő felhasználó, teapotuberhacker azt állítja, hogy az Uber ellen nemrégiben indított támadásról is ők tehetnek.

„Nemrégiben hálózati behatolást szenvedtünk el, amelynek során egy illetéktelen harmadik fél illegálisan hozzáfért és bizalmas információkat töltött le a rendszereinkből, köztük a következő Grand Theft Auto korai fejlesztési felvételeit. Rendkívül csalódottak vagyunk, hogy a következő játékunkkal kapcsolatos részleteket ilyen módon osztották meg veletek. A következő Grand Theft Auto játékon végzett munkánk a tervek szerint folytatódik, és továbbra is ugyanolyan elkötelezettek vagyunk, mint eddig, hogy olyan élményt nyújtsunk nektek, játékosainknak, amely valóban felülmúlja az elvárásaitokat” – írták a cég közösségi oldalain.

Jelenleg kevés részletet tudni arról, hogyan történhetett meg mindez, de vállalat közleménye szerint hamarosan további tájékoztatást adnak az esettel kapcsolatban a The Verge hírei szerint. Mint az ismert vasárnap reggel valaki egy 3 GB-os fájlt tett közzé, amely 90 videót tartalmazott a GTA VI korai játékmenetéről.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram