2022.03.07.TomiSpark

A podcastek nagyobb teret kaphatnak a Twitteren

Folyamatosan próbál fejlődni a rövid bejegyzéseiről híres közösségi oldal, ezért igyekeznek nagy gondot fordítani a különböző fejlesztésekre. A legújabb hírek szerint egy külön helyet hoznak létre a podcastek számára.

Bár konkrét megerősítés még nem érkezett, a TechCrunch értesülései szerint a jövőben egy új fül jelenhet meg a Twitteren. Az oldal információi szerint ez a podcastek terjesztésére szolgálhat majd, melyeknek továbbra sem csökken a népszerűsége, egyre több van belőle, ráadásul fejlődőképes.

A Twitter a hangalapú beszélgetéseket tekintve már korábban is próbált lépést tartani a legújabb divattal, egy ideje ugyanis már elérhető náluk a Space funkció. Ezzel gyakorlatilag a nemrégiben felkapottá vált Clubhouse nevű applikációnak próbáltak konkurenciát gyártani, melyben a podcastekhez hasonló beszélgetéseket lehet lefolytatni, a különbség viszont az, hogy itt mindez élőben történik.

Fotó: Twitter

A Clubhouse esetében különböző szobákon belül történik a csevegés, ezeket viszont nem lehet rögzíteni és visszahallgatni. A Twitter Space lényege tulajdonképpen ugyanez, ám az itt elhangzottak már felvehetők, ezzel kapcsolatban pedig jöhet egy újabb fejlesztés. Ha hinni lehet a híreknek, akkor a felvett beszélgetéseket a hamarosan megjelenő fül alatt lehet majd böngészgetni a jövőben, de a statisztikák áttekintésére is több lehetőség nyílik majd.

A TechCrunch ezzel kapcsolatban megkereste a Twittert, a cég egyik szóvivője pedig az alábbiakat közölte a portállal: „Mindig új lehetőségeket vizsgálunk, hogy segítsük az embereket a Twitteren, de jelenleg nem tudunk további részleteket megosztani” – mondta

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram