2022.11.23.TomiSpark

A Nintendo Switch Sports hamarosan a golf szerelmeseit is megszólíthatja

A 2006-os Wii Sports utódjaként jelent meg a Nintendo Switch Sports, amin kezdetben hatféle sportágat próbálhattunk ki, de már a tavaszi debütálásnál tudni lehetett, hogy ezek mellé idővel a golf is csatlakozik. Ennek most jött el az ideje, a rajongóknak pedig már csak néhány napot kell várniuk erre.

Idén tavasszal mutatkozott be a Nintendo Switch Sports, ami a Wii Sports modernizált verziója. Önmagában már a Switch is egy nagy siker lett, így csak idő kérdése volt, mikor dobják be a sportos változatot, végül a 2017-es megjelenés után öt évvel tették meg ezt a vállalat részéről.

A sportos kiadás alapvetően a labdarúgást, a teniszt, a tollaslabdát, a röplabdát, a bowlingot és a korábbi vívást felváltva a chambarát tárta elénk, valamint tettek egy ígéretet arra, hogy golfozni is tudnak majd a játékosok.

Ezt most teljesítik, hiszen hivatalosan is bejelentették, hogy november 28-án jön egy frissítés, amivel a golfot is elérhetik az érdeklődők. Ezen belül két verzió áll majd a rendelkezésünkre, egyrészt az alapjáték ahol összesen 21 darab lyukba kell betalálni, valamint a bowlinghoz hasonlóan lesz egy túlélő mód is, bár erről még nem árultak el részleteket.

Egyelőre ráadásul azt sem tudni, jönnek-e még új sportágak, hiszen bőven elférne még néhány újabb, főként úgy, hogy a Wii Sportsban annak idején a baseball és az ökölvívás is szerepelt, de egyelőre ezek kimaradtak, és a cég részéről említést sem tettek róluk a platform megjelenésekor.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram