2022.10.14.TomiSpark

A Mario Kart ihlette a Tag Heuer legújabb karóráit

A svájci luxusóragyártót talán senkinek sem kell bemutatni, legfőképpen azoknak nem, akik a szorosan követik a motorsportokat. A márka már több, a versenyzéshez kapcsolódó termékkel rukkolt elő, ezen a szokásán pedig most sem változtatott, igaz kissé másképp, mint azt a többség gondolták volna.

A Super Marión és annak gokartos kiadásán sokan nőttek fel, de a játéksorozat gyakorlatilag generációkon ível át, hiszen még ma is van rá kereslet és rengeteg dolgot el lehet vele adni. Erre valószínűleg a Tag Heuernél is rájöhettek, ugyanis korábban már volt példa egy Nintendóval való együttműködésre. Akkor a Super Mario Connected okosórát dobták piacra, néhány napja pedig meghirdették a közösségi oldalaikon, hogy valami olyan különlegességgel készülnek, aminek ismételten köze van a játékhoz.

Október 13-án végül két karórát is lelepleztek, amiből a Tag Heuer Formula 1 X Mario Kart Limited Edition Chronograph névre hallgató termékük az olcsóbb. Ez jelenleg 4300 dollárt ér, egy automata Calibre 16 kronográf szerkezet hajtja, a számlapja a kockás zászlót idézi, valamint három külön kisebb egység található rajta, ebből az egyiken a Super Mario figurája is felfedezhető. Szintén ehhez kapcsolódik a dátumablak is, ami dedikált lett, ugyanis az egyes napok helyett a játékból ismert power-up egy-egy eleme ugrik fel.

Fotók: Tag Heuer

A drágább kivitel már első pillantásra is sokkal komolyabb külsővel van megáldva, a Tourbillon névvel megáldott eszköz azonban másban is eltér testvérétől. A Gizmodo beszámolója szerint ez már egy 45 milliméteres titánium tokban kerül a tulajdonosához, a hátlap anyaga pedig zafírkristály, ami az óra belsejében történő mozgást hivatott bemutatni. Az előlapon természetesen itt sem maradhatott le néhány utalás az ikonikus figurára, így az alsó egység egyik mutatóján egy gokartban ülő Mario díszeleg, akit Bullet Bill és egy rettegett kék kagyló üldöz. Mivel ebből mindössze 250 darabot gyártanak, így ez még jobban megdobja az árát, ennek köszönhetően ez a kiegészítő 25 600 dollárt kóstál.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram