2022.03.17.TomiSpark

A LEGO visszamegy a jövőbe

Nem először készít filmes készletet a dán játékóriás, és a Vissza a jövőbe trillógiát is feldolgozták már korábban, ám ezúttal egy jóval nagyobb és részletesebb változatot jelentettek be a rajongók legnagyobb örömére.

A Vissza a jövőbe filmeket rengetegen szerették, sokan pedig mai napig rajonganak érte. Mindez nem véletlen, hiszen a 80-as években készült alkotásokban a vicces jelenetek, a lebilincselő történet és a nagyszerű színészek mellett rengeteg olyan utalást is megtalálható a jövőre nézve, melyek azóta már megvalósultak.

Noha az időutazás még továbbra sem lehetséges, 2015-ben a második rész tiszteletére a Nike tényleg elkészítette azt a cipőt, mely beköti magát, ráadásul azóta már a Puma is előállt egy hasonló technológiával, továbbá ezek mellett is történtek olyan dolgok, melyeket az alkotók annak idején elképzeltek.

A 3D filmek tényleg egyre élethűbbek, repülő autót is gyártottak már, az okosotthonok is léteznek, de a tabletek és a robotpincérek sem számítanak meglepőnek 2022-ben. Nem csoda tehát, ha az egykoron futurisztikus film mai napig sokakat lenyűgöz, akik pedig nosztalgiával tekintenek vissza rá, azok imádni fogják a LEGO legújabb termékét.

Fotó: LEGO

A dánok ezúttal a 2013-ban kiadott készletüket fejlesztették tovább. Ahogyan akkor, úgy most is a film ikonikus járművét, a DMC DeLoreant csinálták meg, de nem 401, hanem 1872 elemből. A 2 cm magas, 35 cm hosszú és 19 cm széles időgép mellé olyan plusz dolgok is járnak, mint Marty McFly és Doc Brown minifigurája is, az pedig az építők fantáziájára van bízva, hogy a három epizódban látott verziók közül éppen melyiket rakják össze.

Ehhez olyan kellékek is járnak, mint a rózsaszín légdeszka, vagy éppen az elmaradhatatlan a fluxuskondenzátor. A gyártó hivatalos közleménye szerint globálisan értékesítik majd a játékot, melyet április 1-től lehet majd beszerezni, 170 euróért, vagyis körülbelül 65 ezer forintért.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram