2022.01.29.TomiSpark

A legjobb okosórák iOS és Android felhasználóknak

Bár az analóg karóráknak valószínűleg mindig is meglesz a szépségük, így pedig vevők is lesznek rá, egyre többen szeretnének valamilyen okosórát választani. Mutatunk kettőt, amely tökéletesen passzolhat a telefonunkhoz.

Tekintve, hogy ezek az órák multifunkciósak így az emberek joggal várják el, hogy a választott készülék kompatibilis legyen az okostelefonukkal, ám nem mindegy milyet használunk. Más lesz megfelelő akkor, ha androidos mobillal rendelkezik valaki, és megint más, amennyiben az illető egy iPhone-t vett korábban.

Apple Watch Series 6:

A The Inventory nevű portál összeállítása alapján az iPhone mellé, ez a tökéletes választás. Az okosórák ugyanis nem csak a sportoláshoz lehet hasznosak, de akár arra is, hogy ne kelljen feleslegesen elővenni a telefonunkat. Az Apple kiegészítői közül talán a Series 7 lenne a legjobb, ám a 6-os tudásával sincsen gond és ami azt illeti, kevesebbe is kerül.

GPS-t, vér oxigénérzékelőt és egyéb egészségügyi, valamint fitnesz funkciót tartalmaz, ráadásul van LTE-kapcsolattal ellátott változat is, így anélkül tudunk SMS-t írni vele, hogy a telefon a közelben lenne. Ha esetleg arra van szükségünk, hogy párosítsuk az eszközüket, az Apple termékeinél ezzel nem szokott gond lenni, általában simán mennek a dolgok. Némileg kevesebbet tud a Series SE és kevesebbe is kerül, ám a portál szerint ez tűnik az arany középútnak.

Android telefonokhoz: Samsung Galaxy Watch 3

A Samsung terméke azoknak lehet jó igazán, akik a klasszikusabb külsőt kedvelik, és persze azoknak, akik valamelyik androidos eszköz mellé keresnek kiegészítőt. Ezekkel ugyanis könnyen elboldogul, nagyon könnyen kezelhető és rengeteg hasznos funkcióval látták el. Mindez azért is nagy szó, mert egy Android telefon mellé talán kézenfekvőnek tűnhetne, hogy a Google Wear OS lesz a jó vétel, de a Samsung Tizen névre hallgató operációs rendszere is kiválóan teszi a dolgát.

A Galaxy Watch 3 egyik legkedveltebb megoldása a forgó keret, melyek a Watch Active és Active2 termékeknél már nem voltak meg, de hamar rájöttek, hogy imádják a felhasználók. Mindez egyébként a kijelzőt is védi, hiszen így kevesebbszer kell megérinteni. Az alkalmazások tekintetében nincs akkora választék, mint az Apple Watch Series 6 esetében, de így is sok minden elérhető, plusz ott van a rengeteg segítség a sportoláshoz, melynek egy része a kényelmet szolgálja. Az egyik ilyen, hogy akár telefon nélkül is elmehetünk mozogni, miután az óra képes kommunikálni a bluetooth fülesekkel is.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram