2022.07.25.TomiSpark

A Juventus visszatér a FIFA 23-ban

Ismét játszhatunk a legendás torinói együttessel az EA népszerű focis játékában, melynek következő kiadását már EA Sports FC néven érhetjük el. Utóbbiban szintén választható lesz a csapat, miután a felek többéves megállapodást kötöttek.

Bár a FIFA játékokban általában elérhetők a legismertebb csapatok, a Juventus hivatalosan eltűnt egy időre, és csak egy fedőnéven lehetett megtalálni. Ennek oka, hogy a zebrák kizárólag a Konami rivális sorozatában, a Pro Evolution Soccerben voltak jelen az elmúlt három évben.

Ez ősztől megváltozik, ugyanis a szeptember 30-ra várható FIFA 23-ban már a Juve is ott lesz, ráadásul az EA legfrissebb bejelentése szerint az általuk kiadott játékokban a következő években is így lesz. A közlemény alapján többéves partnerséget kötöttek, melynek keretében a Juventus stadionja, valamint mezei szintén bekerülnek, de az üzlet egy lépéssel még ennél tovább is ment.

Az idei ősztől kezdve a két fél számos életmódbeli és kulturális kezdeményezésen keresztül fog együttműködni, amelyek új lehetőségeket hoznak számukra a futballon kívül is. A bejelentés azért is érdekes, mert ez egy újabb jel, hogy a FIFA név elvesztése ellenére, továbbra is minőségi tartalomra számíthatunk.

Mint az ismert az évente kiadott játék nevét a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség adta, ám a szervezet a jövőben saját játék fejlesztését tűzte ki célul, így tehát külön utakon folytatják 2023-tól.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram