2022.03.24.TomiSpark

A jövőben akár orvosi időpontokat is foglalhatunk a Google-ben

Egy igazán hasznos újítással bővült az ismert keresőszolgáltatás. A Google a szokásos elérhetőségek és a nyitva tartások mellett elérhetővé tenné az orvosok időpontjait, hogy ezzel is megkönnyítse az emberek dolgát.

Sokan mondják, hogy a Google a barátunk, a keresőmotor pedig már abszolút az életünk szerves részévé vált. Ennek egyik leghasznosabb része, hogy a legtöbb bolt, vagy szolgáltatás, de akár az egészségügy esetében is könnyen hozzájuthatunk a legfontosabb elérhetőségekhez és láthatjuk a pontos nyitva tartást, valamint a rendelési időket.

Mindez persze kizárólag akkor igaz, ha pontosan lettek kitöltve az adatok, és időnként frissítik is azokat, ám ennél okosabbak csak akkor leszünk, ha felkeressük az adott helyet. Ez különösen az orvosi ellátás esetében okozhat gondokat, ám a Google szeretné jelentősen leegyszerűsíteni ezt a folyamatot.

A technológiai óriás legújabb fejlesztése által már akár időpontokat is foglalhatunk majd az interneten keresztül. A cég első körben az Egyesült Államokban található MinuteClinic nevű egészségügyi szolgáltatással működik együtt, mellyel közösen dolgoznak a funkció jobbá tétele érdekében.

A Google állítása szerint, ha valaki rákeres egy orvosra vagy egy egészségügyi szolgáltató irodájára, látni fogja, hogy milyen típusú időpontok állnak rendelkezésre, továbbá a legkorábbi időpont dátumát. A "foglalj" gomb egy harmadik fél webhelyére irányítja őket, ahol időpontot foglalhatnak.

Az újítás debütálása azt követően történt, hogy a Google decemberben más egészségügyi keresési funkciókat is kiemelt, többek között azt, hogy az orvosok milyen nyelveket beszélnek egy adott rendelőben, és milyen biztosításokat fogadnak el.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram