2022.08.12.TomiSpark

A Jordan Challenge visszatér az NBA 2K23-ban

Egy sokak által szeretett módot élesztenek újra az NBA hivatalos játékának legújabb kiadásában, mely Michael Jordan karrierjének 15 kulcsmomentumát mutatja be a kornak megfelelő játékstílusokkal és esztétikával.

Akik imádják az észak-amerikai profi kosárlabdaligát, valamint a hozzátartozó játékot is jól ismerik, azok számára nem lesz vadidegen a Jordan Challenge, ami eddig korábban egyetlen alkalommal, a 2K11-ben szerepelt.

A legújabb változat szeptemberben érkezik, a fejlesztésért felelő Visual Concepts pedig úgy tűnik, mindent megtesz azért, hogy kiszolgálja a rajongókat, mivel visszahozzák azt a játékmódot, amivel a legendás Michael Jordan pályafutásának emlékezetes pillanatait élhetjük át újra. Az Engadget hírei szerint ezek között ott van az 1998-as NBA-döntőben elért győztes dobása is.

Az alkotók igyekeztek odafigyelni a részletekre, amit jól mutat, hogy a képernyőn megjelenő grafikát próbálták a korszaknak megfelelő minőséghez igazítani, ehhez pedig olyan szűrőket is alkalmaztak, mellyel megpróbálják visszaadni, milyen volt a televízión keresztül átélni ezeket az eseményeket a 80-as és 90-es években.

„Csapatunk mindent figyelembe vett ennek a játékmódnak az elkészítésekor. Az arénákat, a játékosokat, a mezeket, a közvetítést és a korszak játékstílusára is figyeltünk, hogy a rajongóknak egy igazán hiteles és egyedi módon játszható Jordan-élményt adhassunk” – árulta el Erick Boenisch, a Visual Concepts NBA-fejlesztésért felelős alelnöke.

A szakember tényleg nem a levegőbe beszélt, mivel minden egyes kihíváshoz tartozik egy interjú valakivel, aki a részese volt annak az adott pillanatnak, a kommentátorcsapatba Mike Fratello elemzőt is bevonták, valamint Ray Clay-t, a Chicago Bulls korábbi bemondóját, és természetesen nem maradhatott ki a The Alan Parsons Project Sirius című száma sem.

Szintén nagy hangsúlyt fektettek Magic Johnson, valamint Larry Bird jellegzetes játékstílusára és mozdulataira, a Detroit Pistons védelme pedig egy nagyobb adag fizikai erővel lett ellátva. A Jordan Challenge játékmód az NBA 2K23 számos változatában elérhető lesz, így PC-n, és a legújabb konzolokon egyaránt.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram